Madbilleder fra til middag hos Jonas

ChokoladefondantLangtidshævet dej til foccaciaRosemarin, dild, mynte og persille i olie.Foccacia inden det kommer i ovnenMacipan lavet af hakkede mandlerKransekagen er klar til ovnenFærdig kransekageSirup til ChampangesorbetChampangesorbet i ismaskinenVanillieis er ved at blive varmet op til 85 grader.Vakumpakket kalvemørbrad krydret med salt, pepper og 2 dråber olivenolieStegetermometer er i for at kontrollere at vandet er præcis 59 grader

Bøf steges 30 sekunder på hver side efter at have været i ovnen i 4 timer ved 60 grader

Æble / pære kaviar lavesHjemmelavet smør, kernet af en halv liter fløde og lidt kernemælk

Kryddersmør

This entry was posted in Photos. Bookmark the permalink.

One Response to Madbilleder fra til middag hos Jonas

  1. Linda Fabricius says:

    Det var den skønneste aften – den glemmer vi aldrig <3

Comments are closed.